TA' SELV BORD

TA' SELV BORD

VARMT

(Minimum 30 personer)

132

Stegt gris (kun de reelle stykker bliver brugt hertil) med lille salatbar, pastasalat, 2 slags dressing med flødekartofler, bagekartofler med kryddersmør eller kartoffelsalat og flutes



115,-

134

Vælg selv: 2 slags kød, 2 slags kartofler med blandet salat (10 slags), flutes og 2 slags dressing


Thaigryde, krydderkam, helstegt svinemørbrad (evt. fyldt med gorgonzola eller hvidløg og persille), bøf med løg, barbeque ben, oksekød i sovs, pikantmarineret kyllingefilét, ungkvægfilét*), djævlelår, lammesteg*), marineret svinekam fyldt med bacon og ost, krydderskinke, græsk farsbrød, marineret nakkefilét, gyros, kalkungyros, marineret kalkunbryst, sortegryde, krydderkartofler, flødekartofler, bagekartofler, kartoffelsalat, ostegratinerede kartofler, kroketter**) eller kartoffelbåde**)

*) ved valg af ungkvægfilét eller lammesteg er der et tillæg på 20,- kr. pr. kuvert.

**) sætter man selv i ovn 45 min.


135,-

135

Vælg selv: 3 slags kød + 2 slags kartofler med salatbar, 2 slags dressing og flutes

Kød og kartofler vælges fra nr. 134

Kan evt. skæres for ved bordet mod tillæg.


155,-

240

Tunsalat med æg, kold krydderskinke, kold roastbeef, kyllingefad med ananas og bacon, grøn salat, kartoffelsalat

Varmt: Italienske frikadeller

Tærter - forskellige med dressing og flutes

Ostelagkage





150,-

241

Fiskefad med rejer, hønsesalat, blomkålsfad med skinke, forskellige dressinger og flutes.

Varmt: Gyros med bagt kartoffel, kryddersmør, salat, tzatziki

Frugtsalat, 3 forskellige slags ost, druer og kiks




165,-

242

Røget okseinderlår med flødepeberrod, roastbeef med remoulade og ristede løg, røget ørred med æggestand, vandbakkelse med laksesalat, pastasalat med kylling og bacon, blandet grøn salat, kartoffelsalat

Varmt: Krydderkam og frikadeller

Forskellige flutes og dressinger

Ostelagkage, 3 slags ost, druer og kiks







160,-

243

Rejerand med krydderurtedressing, pandekager med kyllingemousse, tartar med rå æggeblomme, tunmousse med ærter og kold sauce

Varmt: Marineret nakke med bagekartofler og kryddersmør

Varmt: Mørbradbøf med løg og champignon

Blandet grøn salat, forskellige dressinger og flutes

Nøddetærte med creme fraiche







165,-

244

Marinerede sild med karrysalat, hønsesalat, varmrøget mandellaks

Varmt: Bayonneskinke med krydder- og flødekartofler, grøn salat, dressing og flutes

Ost, kiks og druer





150,-

245

Tunmousse med ærter og kold sovs, kold roastbeef, kold krydderskinke, kartoffelsalat, grøn salat, dressing og flutes, pastasalat

3 slags ost, kiks og druer




110,-

246

Lakseroulade, lufttørret skinke med waldorfterrine, tunsalat med kartofler, båndspaghetti med pesto, 8 slags salat (bar)

Varmt: Glaseret skinke

Varmt: Thaimarineret kyllingefilét i flødesovs og krydderkartofler

Jordbærsnitte og tiramisu






170,-

247

Hønserand med krydderurtedressing, maskeret blomkål med kalkun, laksefad med æg, ærter, asparges og rejer

Varmt: Barbequekylling med marinerede ris

Varmt: Moussaka

Pastasalat, grøn salat, dressing og flutes

Forskellige oste, frugter og frugtsalat






165,-

248

Mexikansk Buffet:

Fajitas (krydret kylling i strimler), fyld selv pandekager med mexikanskkrydret oksekød*), mexikansk lasagne, marinerede ris, nachos*), guacamole, tacochips, majskolber, salatbar med dressing og flutes

*) = Varm selv






165,-

249

Græsk Buffet:

Keftedes (græske frikadeller), gyros, fyldt græsk kotelet med tzatziki, tomatsalat, bønnesalat, tzatziki, krydderkartofler og brød




165,-