HOVEDRETTER

HOVEDRETTER

60

Kalvefilet med bagekartofler og kryddersmør eller flødekartofler og salat med dressing eller 3 slags grøntsager

 

165,-

61

Oksesteg (gennemstegt) med brun sauce, kartofler, 3 slags grøntsager eller rødkål og gammeldags hvidkål

 

110,-

62

Rødvinsmarineret oksesteg med rødvinssauce, kartofler, 3 slags grøntsager eller grøn salat og dressing

 

110,-

63

Okstesteg (gennemstegt) med flødekartofler, grøn salat, dressing og flutes

 

110,-

65

Græsk marineret kamfilet, fyldt med ost og bacon, kartoffelbåde, grøn salat, dressing og flutes

 

105,-

66

Kalveculotte fyldt med kalkunfars, ost og spinat, årstidens salat, bønnesalat, timiankartofler og flødesauce

 

145,-

67

Helstegt oksemørbrad med whiskysauce, tomatsalat med feta, oliven, slikasparges, hele ristede champignons, ½ krydderkartoffel og hvidløgsbrød

 

 

260,-

68

Sprængt oksebryst med stuvet spidskål (hvidkål), kartofler og surt

 

95,-

69

Kalvesteg med 3 slags grøntsager, kartofler og flødesauce

110,-

70

Kalvesteg stegt som vildt med rødkål, gulerødder, kartofler, flødevildtsauce, waldorfsalat, tyttebær og surt

 

125,-

71

2 stk. benløse fugle med 3 slags grøntsager eller blandet salat, dressing, kartofler eller kartoffelmos

 

110,-

72

Sprængt svinekam eller sprængt nakkefilet med 3 slags grøntsager, kartofler og asparges- eller champignonsauce

 

99,-

73

Hamburgerryg med 3 slags grøntsager, kartofler, lys sauce eller aspargessauce

 

99,-

74

Helstegt svinekam uden svær med bacon, friske champignon, ærter, kartofler og paprikasauce

 

105,-

75

Helstegt svinekam med sprød svær, 3 slags grøntsager eller rødkål og gammeldags hvidkål, brun sauce og kartofler

 

105,-

76

Akropolismarineret kamfilet med pikant sovs, krydderkartofler, salat og dressing

 

105,-

77

Koteletter i fad med tomater, løg, champignon og bacon, ris, blandet grøn salat, dressing og flutes

 

95,-

78

Rødvinsmarineret svinekam med glaserede løg, bønner, grøn salat, rødvinssauce og kartofler

 

105,-

79

Nakkefilet stegt som vildt med tyttebær, waldorfsalat, glaserede løg, gulerødder, kartofler og brun sauce

 

105,-

80

Husarsteg (fyldt nakkefilet med bacon, løg og champignon), sauce, bagekartofler eller flødekartofler, kryddersmør, grøn salat og dressing

 

 

110,-

82

2 stk. schnitzel med 3 slags grøntsager eller grøn salat, dressing, brasede kartofler og smørsauce

 

115,-

83

1 stor Cordon Bleu (skinke og ost) med flødekartofler, årstidens salat, dressing og flutes

 

115,-

84

1 stor fyldt kotelet (porrer, feta, soltørrede tomater) med flødekartofler, årstidens salat, dressing og flutes

 

115,-

85

Glaseret skinke med 3 slags grøntsager eller grøn salat, dressing, bagekartofler og kryddersmør

 

105,-

86

Krydderskinke med 3 slags grøntsager eller salat, dressing og flødekartofler

 

105,-

87

Fyldt svinemørbrad (hvidløg og persille) med krydderkartofler, flødesauce, grøn salat og dressing

 

130,-

88

Indbagt svinemørbrad i butterdej med 3 slags grøntsager eller grøn salat, kartofler og flødesauce

 

140,-

89

Svinemørbrad stegt som vildt med fuglereder, waldorfsalat, bønner, tyttebær, surt og vildt flødesauce

 

145,-

90

Marsk lammesteg med bønner, gulerødder, kartofler, sauce og mintgele

 

175,-

91

Dyrekølle, rosenkål med bacon, gulerødder, fuglereder med waldorfsalat, tyttebær, surt, flødevildtsauce og kartofler

 

160,-

93

Sprængt, glaseret and med 3 slags grøntsager, frossen flødepeberrod, kartofler og rødvinssauce

 

175,-

94

Gammeldaws andesteg med rødkål, gammeldags hvidkål, ½ pære med gele, brun sauce, svesker og kartofler

 

160,-

95

Marineret kalkunbryst med salat på fad, dressing, flødekartofler med porrer og flutes

 

110,-

96

Marineret kalkunbryst (fyldt med ost og bacon), hele marinerede kartofler eller flødekartofler, grøn salat på fad, dressing og bearnaisesauce

 

 

110,-

98

2 stk. kyllingefilet med fersken, ærter, ris og tikka masala

95,-

99

2 stk. kyllingebryst svøbt i landskinke (fyldt med pikant ost), brocollisalat, grøn salat, dressing og flødekartofler

 

110,-

100

Kyllingegryde i pikant flødesauce med ris, grøn salat, dressing og flutes

 

95,-

102

Grønlangkål med røget eller fersk flæsk, hamburgerryg, kålpølser, kartofler, brunede kartofler, sennep og rødbeder

 

125,-

103

Gule ærter med røget og fersk flæsk, medister, kartofler, sennep og rødbeder

 

95,-

104

Skipperlabskovs med rødbeder, grovbrød og smør

90,-

105

Lasagne med grøn salat, dressing og flutes

80,-

106

Gryderet med løse ris eller kartofler, grøn salat og dressing

80,-

107

Bøf Stroganoff med kartoffelmos, grøn salat, dressing eller rødbeder

 

115,-

108

Gyros med grøn salat, tzatziki, dressing og flutes, flødekartofler eller bagekartofler med kryddersmør

 

95,-

109

Gyros Bearnaise med grøn salat, dressing og flutes

95,-

110

Barbecuemarinerede kamben, grøn salat, dressing og flutes, flødekartofler eller kartoffelsalat

 

95,-

111

Grøn salat med dressing og flutes

30,-

112

Kartoffelsalat

30,-

113

Pastasalat med tun eller skinke og flutes

30,-

114

Salatbar - ca. 20 slags med forskellig dressing og flutes (minimum 30 personer)

 

60,-

115

Tillæg for salater i forbindelse med hovedret:

1 slags 15,-, 2 slags 25,-, 3 slags 30,-, 4 slags 40,-.

 

Tomatsalat med mozzarella, bønnesalat, aspargessalat, broccolisalat, spaghetti med pesto, pastasalat, cafésalat med slikærter og radiser, græsk salat med reven ost, gulerodssalat, rødbedesalat, hvidkålssalat, rosenkålssalat, coleslaw, rødkålssalat og waldorffsalat

 

115a

Melonsalat

30,-

116

Flødekartofler (med eller uden hvidløg)

35,-