ANRETNINGER

ANRETNINGER

(Minimum 10 personer)

Uden brød og smør

260

Marinerede sild med karrysalat, roastbeef med tilbehør, skinke med asparges, rejer med mayonnaise og citron

Varmt: Fiskefilét med remoulade og citron.

Varmt: 1 stk. medister og 1 stk. frikadelle m/rødkål

Frugtsalat

 

 

 

 

135,-

261

2 slags sild med karrysalat, ½ æg med rejer og tomat, fyldt skinke, røget filet med røræg, roastbeef med remoulade, paté, leverpostej med champignon

Varmt: Mørbradbøf med løg og champignon

Ost, kiks og druer

 

 

 

 

135,-

262

Marinerede sild med karrysalat, røget ål og røræg

Varmt: 2 tarteletter med fyld

Varmt: Helstegt oksefilet med bearnaisesovs, krydderkartofler, salat, dressing og flutes

Nøddetærte med cremefraiche

 

 

 

 

195,-

263

Platte:

Marinerede sild med karrysalat, æg og rejer med mayonnaise, hamburgerryg med asparges og italiensk salat, roastbeef med remoulade, flæskesteg med rødkål, leverpostej med champignon, 2 slags ost og druer

 

 

 

 

95,-

264

Specialitet:

Sild med oldemorsovs, pillede kartofler

Schnitzel med ærter, brasede kartofler og smørsovs

Bondebrie med druer, kiks og smør

 

 

 

160,-

266

Forskellige slags små snacks på fade (evt. receptionsmad)

110,-

267

Grill Menu 1: 1 stk. kød + 2 pølser med grøn salat, dressing, kartoffelsalat eller flødekartofler (varm selv) og flutes

Grill kan evt. lånes

 

 

195,-

268

Grill Menu 2: 2 stk. kød + 1 pølse med grøn salat, dressing, kartoffelsalat eller flødekartofler (varm selv) og flutes

Grill kan evt. lånes

 

100,-

269

Jægerguleærter (alt i en gryde) med rugbrød

60,-

270

Jægergrønlangkål med hamburgerryg, kålpølser, kartofler, rødbeder og sennep

 

90,-

271

Eisbein med sauerkraut m/ærtepuré, surt og kartofler

125,-

273

Skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og smør

90,-

274

Dansk bøf med bløde løg, kartofler, sovs og surt

90,-